lauantai 23. maaliskuuta 2024

WicCafen työpaja: Energian nostatus 17.4.

WicCafé aloittaa työpajasarjansa teemalla Energian nostatus keskiviikkona 17.4. Töölön kirjastossa klo 17.45.

Työpajat sopivat hyvin, vaikket olisikaan aiemmin tehnyt yhdessä muiden kanssa ja voit tulla mukaan missä vaiheessa sarjaa tahansa.

Wiccoille, wiccanmielisille, wiccasta kiinnostuneille ja ystäville.

WicCafén työpajoissa keskustellaan aiheesta, tehdään lyhyitä harjoituksia ja kerrat päätetään lyhyeen rituaaliin. 

Tulevat teemat:
Intentio noituudessa
Jumalatar
Jumala
Paikan henget
Loitsut
Amuletit, talismaat ja muut voimaesineet
Noituuden harjoitus

tiistai 9. tammikuuta 2024

Osiris - rituaali keväälle ja jälleensyntymälle lauantaina 3.2.2024

"Olet noussut horisontissa ja tuonut valon pimeyteen. Sulistasi olet lähettänyt tuulen, ja tulvan, joka on kuin Aurinko aamunkoitteessa." - Hymni Osirikselle

Syntymän suuri mysteeri, kevät, uusi vuosi, mullasta nousevat siemenet. Hedelmällisyyden, viljeltävän maan, kuoleman ja jälleensyntymän herra - Osiris, jumalten kuningas.

WicCafén alkukevään rituaalissa ammennamme inspiraatiota muinaisesta Egyptistä, tarinoista ja rituaaleista. Rituaalinäytelmän keinoin herätämme henkiin Osirista, jotta uusi syntymä on mahdollinen.

Mukaan voi tulla kaikenlaisella taustalla - et tarvitse tietoa tai kokemusta rituaaleista, Egyptin tarinoista tai tavoista, etkä tiettyä maailmankatsomuksellista suuntausta tai uskoa.

Rituaali järjestetään lauantaina 3.2. klo 14 Avartuvan ihmiskuvan tiloissa, Uudenmaankatu 33, Helsinki. Ovet avataan 13:45. Kesto noin tunnin. Tilavuokran vuoksi vapaaehtoinen maksu 3-5 euroa.

Lisätietoa wiccafe.hki@gmail.com